Зустріч з поетесою

Запрошення до країни «Стихляндії»

 

У четвер, 25 травня, відбулася зустріч студентів ІДГУ з відомою ізмаїльською дитячою поетесою Любов’ю Олейніковою, де була презентована збірка віршів «Острів «Стихляндія».

Любов Олейнікова – Людина з великої літери, поетеса за покликанням. Своїми яскравими і барвистими поезіями Любов Вікторівна дає можливість поглянути на дитячий світ зовсім іншими очима. Тематика віршів різноманітна: про осінь і зиму, весну і літо, про тварин і про іграшки, про подружок, бабусь і мам…

У рамках зустрічі Любов Олейнікова трохи розповіла про своє життя, яке, на жаль, у поетеси було не з легких. Вона зачитала декілька найбільш відомих своїх віршів, у яких йдеться і про перше кохання, і про дитячі радощі.

Варто відзначити, що не тільки автор представляв свої вірші, але й студенти також із задоволенням декламували творіння поетеси.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері, адже вірші Любові Олейнікової випромінюють тепло, ніжність, любов і пам’ять про дитинство.

Організаторами цього заходу виступили представники бібліотеки ІДГУ – завідувач бібліотеки Ольга Гармаш, завідувач читального залу Ольга Колесникова і бібліотекар Раїса Малярова.

Анастасія Шишман

Джерело: The Izmail Times