Монографія

Полиці бібліотеки ІДГУ поповнилися колективною монографією викладачів Національного університету «Одеська політехніка» та Ізмаїльського державного гуманітарного університету «Соціально-ехономічні та науков-технологічні аспекти безпекоорієнтованого розвитку прикордонного регіону». Серед авторів: Івлєва О. М. Метіль Т. К., Сорока Л. М. та ін.

Соціально-ехономічні та науково-технологічні аспекти безпекоорієнтованого розвитку прикордонного регіону : колективна монографія / за ред. М. М. Меркулова; відп. ред. В. І. Захарченко. — Одеса-Ізмаїл : Фенікс, 2022. – 220 с.

У монографії узагальнено напрацювання з визначення підходів до соціально-економічного та науково-технологічного розвитку прикордонного регіону в сучасних мінливих умовах ринкового середовища, який може ефективно функціонувати за умов інтеграції до європейського економічного простору, що потребує розроблення власної політики і стратегії відповідних аспектів функціонування як стійкої системи, забезпечення формування відповідної громадської ідєології з конкурентоспроможності.

Призначена для наукових співробітників, викладачів, аспірантів, читачів, що зацікавляться проблемами сучасної регіональної економіки.